Jačanje konkurentnosti obrta proširenjem proizvodnih kapaciteta i povećanjem obujma proizvodnje proizvoda od metala

projekti

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 Čitaj mi

Naziv projekta: Jačanje konkurentnosti obrta proširenjem proizvodnih kapaciteta i povećanjem obujma proizvodnje proizvoda od metala

Kratki opis projekta: Predmet projekta opremanja proizvodnog pogona je nabava CNC strojeva i opreme. Konkretno, radi se o CNC strojevima za glodanje i tokarenje, te o Profilprojektoru. Ulaganjem u strojeve i opremu obrt će proširiti postojeći proizvodni kapacitet koji će dovesti do povećanja obujma proizvodnje, a time i do jačanja njegovih poslovnih rezultata, što će rezultirati novim zapošljavanjem.
Projekt izgradnje i opremanja proizvodne hale odnosi se na izgradnju poslovnog objekta, površine 1311 m2, s uredskim prostorima i proizvodnom halom te nabavu mjernog stola i 5-osnog CNC obradnog centra.

Ciljevi projekta:  Proširenje postojećih proizvodnih kapaciteta, povećanje obujma proizvodnje.

Očekivani rezultati projekta: Povećanje broja zaposlenih, povećanje prihoda od prodaje te prihoda od izvoza

Ukupna vrijednost projekta: 10.288.500,00 HRK

EU potpora: 3.735.400,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: Od 10. lipnja 2018. do 10. siječnja 2021.

Kontakt osoba za više informacija: Rajko Tomić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385 (0)1 2882 932

Više informacija na:

O nama

Obrt Emp-usluge osnovan je 1997. godine. Osnovna djelatnost obrta je strojna obrada metala. Svoje poslovanje započeli smo na strojevima za obradu metala konvencionalnim upravljanjem, dok smo proizvode plasirali prvenstveno na tržište Republike Hrvatske. Nadalje 1998. godine, probijamo se na tržište Europske Unije, te počinjemo našu suradnju s poslovnim partnerima u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj .

Kontaktirajte nas

Ulica 65. Bataljuna ZNG 111

10310 Ivanić-Grad Hrvatska

01 2882 932

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.