Bavimo se izradom strojnih dijelova, izradom alata, te ostalih dijelova od metala i plastike prema nacrtu, uzorku ili našoj vlastitoj konstrukciji.
Posebno smo specijalizirani za izradu alata za kanditorsku industriju, kao što su alati za kornete (lijevani, motani), alati za oblatne, kao i dijelovi za strojeve za proizvodnju kanditorskih proizvoda.

Također smo specijalizirani za izradu dijelova za transportne linije (pogonski valjci, gonjeni valjci i dr.)
Vršimo uslugu CNC tokarenja, glodanja, brušenja, dubokog bušenja (ø1- ø15x600mm) te zavarivanja čelika, prokroma i aluminija.
Uspješno surađjujemo s velikim brojem tuzemnih i inozemnih firmi, tako da nam ni specijalni tehnološki postupci nisu nedostupni.

O nama

Obrt Emp-usluge osnovan je 1997. godine. Osnovna djelatnost obrta je strojna obrada metala. Svoje poslovanje započeli smo na strojevima za obradu metala konvencionalnim upravljanjem, dok smo proizvode plasirali prvenstveno na tržište Republike Hrvatske. Nadalje 1998. godine, probijamo se na tržište Europske Unije, te počinjemo našu suradnju s poslovnim partnerima u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj .

Kontaktirajte nas

Ulica 65. Bataljuna ZNG 111

10310 Ivanić-Grad Hrvatska

01 2882 932

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.